You cannot copy content of this page

The Brahma Chicken

Brahma Goudpatrijs groothoender

Soms hebben we brahma kuikens beschikbaar. Deze kuikens zijn van eigen kweek. Wij geven de voorkeur aan natuurbroed. Het geeft ook gezonde en stabiele kippen. Omdat ze soms nog bij de moeder lopen vragen we te reserveren. Zo kunnen we de kuikentje tijdens het eten stilletjes van bij de moeder halen. Het is altijd aan te raden minstens 2 kuikentjes te nemen. Een kuiken die alleen is gaat zich vlug eenzaam voelen en zal ook heel snel veel geluid produceren.

1 + 10 =

Brahma Zilverpatrijs groot

Deze Brahma zilverpatrijs is heel mooi van kleur. Dit zijn allemaal groothoenders. Onze kuikens zijn tot juni beschikbaar. Na juni is het te laat voor de Brahma om mooi uit te groeien voor de winter. Kippen die klein van gestalte de winter ingaan blijven meestal veel kleiner. Schaf tijdig een brahma aan en u zal er veel plezier aan beleven. Hoe jonger hoe beter, ze komen makkelijk van in het begin uit de hand eten. Alles hangt natuurlijk af waar ze geboren zijn en hoe ze gekweekt zijn.

Brahma kuikens groothoender

Dit zijn enkele brahma kuikens die al mooi droog zijn en al rondlopen met de moederkloek.
Onze andere kuikens zitten rustig klaar voor een nieuw baasje. We doen altijd ons best de mensen zoveel mogelijk verder te helpen met het grootbrengen van de kuikens. De kuikens die hier uit de broedkast komen worden met de hand grootgebracht. Ze worden vanaf het begin zoveel mogelijk gewoon gemaakt. Deze zijn rustige kuikens en zijn heel lieve dieren.

Brahma Columbia zwart – wit groot

Brahma Columbia Buff groot

Brahma patrijs,  goudpatrijs groot

Bresse kippen

Padua / kuifhoen goud zwart getekend

Mechelse koekoek