De automatische kippen hokopeners.

De kippen hokopeners zijn van hoge kwaliteit voor binnen en buiten het kippenhok. Het zijn de enige complete kippen hokopeners. Deze hokopeners hebben een geïntegreerde lichtsensor en timer in 1 toestel.

De kippen hokopeners doorstaan zowel de koude van Canada als de hitte van Australië. Je kan vanaf nu gerust gaan slapen. De kippen zullen ’s nachts veilig in hun kippenhok zitten.

Chickenguard toestellen zijn zeer gebruiksvriendelijk. U hebt enkel een schroevendraaier nodig om ze te installeren. De hokopeners beschikken over een duidelijk en eenvoudig te bedienen LCD scherm. De handleiding geeft stap voor stap aan hoe u uw toestel kan installeren.

De kippen hokopeners zorgen ervoor dat u kippen kan houden zonder zorgen. U moet ’s morgens en s’ avonds niet meer door weer en wind om uw kippenhok te openen of te sluiten. Dit gebeurt, dankzij deze kippen hokopners automatisch.

Wij maken hier zelf ook gebruik van voor onze brahma en raden deze hokopeners zeker aan.

Automatische hokopeners voor kippenhokken, bij ons ook beschikbaar op aanvraag.

Kippen hokopener

Chickenguard Standaard op batterijen

Automatische kippen hokopeners standaard op batterijen (meegeleverd). Enkel met ingebouwde timer om uw deurtje op een vast tijdstip te sluiten of te openen. Dit toestel heeft geen ingebouwde lichtsensor. U kan deze ook aan de binnenzijde van uw kippenhok monteren.
Dit toestel is gemaakt voor deurtjes tot max 1 kg

Kippen hokopener

Chickenguard Premium op batterijen

Automatische hokopener Chickenguard premium op batterijen (meegeleverd). Met ingebouwde lichtsensor en timer.
Dit toestel kan op lichtsensor en timer ingesteld worden. Deze kippen hokopener is gemaakt voor een kippenhok met deurtjes tot max. 1 kg

Kippen hokopener

Chickenguard Extreme op batterijen

Automatische hokopener Extreme op batterijen (meegeleverd).
Met ingebouwde lichtsensor en timer. Deze kippen hokopener kan op lichtsensor en op timer worden ingesteld. Extreme is nog beter bestand tegen extreme weersomstandigheden. De kippen hokopener Extreme is een zeer betrouwbaar toestel. Deze kippen hokopener is gemaakt voor deurtjes tot max. 4 kg