Een broedmachine kopen.

Soms is het zoeken naar een speld in een hooiberg. Sommigen kon ik testen en hadden een heel goed resultaat. Er zijn natuurlijk nog andere broedmachines, bij sommigen is de klantenservice zo slecht dat ik niet eens de kans zag om deze broedmachines te testen. Welke broedmachine kiezen, werking en service voor hobby doeleinden, mijn eigen ervaringen. De broedkasten zijn altijd op verschillende plaatsten getest geweest. De goedkope modellen onder de 100 euro staan niet in deze lijst omdat ze gewoonweg niet voldoen als broedmachine. Bij deze goedkope toestellen moet de huiskamertemperatuur constant zijn, de vochtigheid is moeilijk te meten met een goedkope meter en zijn meestal niet accuraat, met alle gevolgen van dien. Wij hebben 2 toestellen die we vanaf heden verhuren aan 1€ per dag. Deze toestellen zijn door ons getest en geven een resultaat van 85%. Voor meer info hier klikken.

Koopjes kunnen soms een slecht resultaat geven. Van kuikens die niet uit hun ei kunnen tot kromme pootjes of snavel. Broedmachines tussen 10 euro en 75 euro moet je geen hoge eisen stellen.  Het is veel beter van de eieren onder een moederkloek te plaatsen. Het resultaat zal top zijn onder de moederkip.

Een lieve moederkip is makkelijk te vinden, de meeste krielen zijn goede broeders en die zijn er al vanaf 10 – 20 euro, ze hebben eten drinken en vriendschap nodig en zijn snel broeds, hoe een kip broeds maken vind u verder op de site. 

Cimuka broedmachine nog niet veel goede ervaringen ontvangen( Deze kunnen wij niet aanraden omdat wij ze zelf nog niet kunnen testen hebben)

 

De grote broedmachine aanraders:

  1. Gratis inschrijven. Inscription gratuit. Free inscription.